Άρθρα

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Μοναχός Μωυσής εκ Πρεβέζης



Η Αθήνα και όχι μόνο, κατάντησε μια πόρνη Βαβυλώνα, που θα υποστεί την ερήμωσή της μέσα σε μια μέρα, (Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου), πριν όμως από αυτή την μέρα πολλά θα υποφέρει. Η πείνα θα είναι χειρότερη από την περίοδο της Γερμανικής κατοχής. Και να σκεφτείτε ότι θα επιβαρυνθεί με τους έποικους λαθρό-μωαμεθανούς, που πέρα από την εντολή που θα έχουν να σφάζουν, κάποιοι άλλοι θα σκοτώνουν και για ένα κομμάτι ψωμί. Αν δεν πάρετε τα μέτρα σας, πρωτίστως τα πνευματικά (μετάνοια προσευχή) θα είσαστε ακάλυπτοι την ώρα των φοβερών δεινών, που καταφθάνουν σύντομα. 

Θα δείτε απρόσμενες και απίστευτες φυσικό-τεχνητές καταστροφές, το λέω αυτό γιατί ήδη έχουμε μπει στον πόλεμο των κατευθυνόμενων ενεργειακών υπερόπλων των Τούρκο-εβραίων. Και εσείς θα νομίζετε πάλι, ότι απλά άλλαξε η ατμόσφαιρα!! 

Θα ζήσουμε σεισμούς και τσουνάμι, το οποίο θα προκαλέσει ένας μεγάλος σεισμός.


Πηγή





...

Αθήνα-Αθήνα σε εγκαταλείπει η Χάρις τους Θεού γιατί πολλές είναι οι ανομίες σου. 

Λέει ο Θεός στην Αποκάλυψη. Λαέ μου έξελθε από την πόρνη την Βαβυλώνα (Αθήνα, δεν είναι όμως μόνο η Αθήνα) γιατί εγώ θα την καταστρέψω. 

Είτε ως φυσικός ένας μεγάλος σεισμός, είτε φτιαχτός όπως μπορούν σήμερα αυτοί να προκαλέσουν, μας φοβίζει πολύ περισσότερο απ΄την φαιδρή επικινδυνότητα ενός κατασκευασμένου ιού, που σκοτώνει ως επί το πλείστων ελάχιστους ηλικιωμένους. 

Γνωρίζω κάποιον άνθρωπο πιστό, που ενώ σκεφτόταν τι θα γίνει άραγε πρώτα, ο σεισμός ή ο πόλεμος με τους Τούρκους; Και εκείνη την στιγμή του εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του ένας δια Χριστόν σαλός και του είπε: «Σε 4 λεπτά σεισμός, σε 5 λεπτά πόλεμος». Και η ερμηνεία είναι ότι προηγείται ο σεισμός και αμέσως μετά, η εισβολή!

...

Θα σας μεταφέρω κάτι που δεν είναι γραμμένο εκεί. Μιλούσε η γιαγιά Λαμπρινή για μεγάλη πείνα, αλλά έλεγε, ο Θεός δεν θα αφήσει τα δικά του παιδιά, έχει ο Κύριος την έγνοια  μας. Και της είπε ο Α.Ν. Πως θα γίνει αυτό γιαγιά; Και απάντησε, «όπως έκανε ο Θεός με τους Εβραίους στην έρημο, τους έριξε μάνα (ψωμί) από τον ουρανό»! 

Το μάνα αυτό το έριξε ο Προνοών Θεός, στην δική μας γη, εδώ και χρόνια και μάλιστα είναι άφθονο και πλούσιο σε πρωτεΐνες. Μία τροφή που δεν μπορούν να την αγγίξουν οι Μωαμεθανοί, ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ! 

Αυτά όμως υπάρχουν σε αφθονία στην επαρχία και όχι στις μεγάλες πόλεις! 

Επίσης η Λαμπρινή είχε πει: «Να έχετε μια σακούλα με τρόφιμα πίσω από μία πόρτα για δύο μέρες». Όταν θα εκκενώνεται η Αθήνα, για να φτάσετε από εκεί έως την Άρτα για παράδειγμα, θα θέλετε δύο μέρες λόγω του συνωστισμού στον δρόμο.

...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου