Επισημασμένη ανάρτηση

Τί είναι αυτός ο ιστότοπος

Μια πηγή για τις προφητείες και τα οράματα σχετικά με όσα θα συμβούν στα επόμενα χρόνια.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ραββίνος Yitzchak Kaduri


Ο σοφός ραββίνος που είδε τον Μεσσία και αποκάλυψε ότι ο Μεσσίας είναι ο Ιησούς!


Ο ραββίνος Yitzchak Kaduri γεννήθηκε στη Βαγδάτη το 1900 περίπου και πέθανε στην Ιερουσαλήμ το 2006. Λίγους μήνες πριν πεθάνει ισχυρίστηκε ότι είδε τον ερχόμενο Μεσσία και όρισε ότι Θα εμφανιστεί μετά το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Ariel Sharon ο οποίος γεννήθηκε το 1928 και από τον Ιανουάριο του 2006 μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο είναι κλινικά νεκρός και διατηρείται στη ζωή με τεχνητά μέσα. «Στις 30 Απριλίου του 2007 μόλις τρία χρόνια πριν (το 2010), στο Ισραήλ έγινε πρωτοσέλιδο μια καταπληκτική ιστορία, ένας ραββίνος αποκάλυψε το όνομα του Μεσσία! 

Ο ραββίνος Yitzchak Kaduri ήταν πασίγνωστος επειδή είχε αποστηθίσει τη Βίβλο, το Ταλμούδ και άλλα εβραϊκά κείμένα. "Ηταν Δάσκαλος και αξιοσέβαστος ΚαΘοδηγητής στο Σεμινάριο του Nahalat Yitzhak Yeshiva. Ήξερε εβραίους σοφούς και διασημότητες του περασμένου αιώνα και ραββίνους που ζούσαν στην Αγίους Τόπους και διατηρούσαν τη πίστη ζωντανή πριν ακόμη καλά-καλά δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ. Ο Kaduri έχαιρε υψηλής εκτίμησης, όχι μόνο λόγω της ηλικίας του, επειδή ήταν 108 χρονών, αλλά και επειδή ήταν χαρισματούχος σοφός. Η ηγετική ομάδα των ραββίνων τον είχε περί πολλού, τον θεωρούσαν Tsadik δηλαδή δίκαιο άνθρωπο έως και άγιο. Χιλιάδες τον επισκέπτονταν για να του ζητήσουν συμβουλή ή Θεραπεία. Οι οπαδοί του λένε ότι έκανε πολλά Θαύματα και οι μαθητές του ότι προέβλεψε πολλές καταστροφές. 

Λίγους μήνες πριν πεθάνει, σε ηλικία 108 χρονών, ο Kaduri, εξέπληξε τους μαθητές του όταν τους είπε ότι συνάντησε προσωπικά τον Μεσσία. Ισχυρίστηκε ότι του εμφανίστηκε ο Μεσσίας και έγραψε το όνομα του Μεσσία σε ένα κωδικοποιημένο σημείωμα. Η επίσημη ιστοσελίδα του ανέφερε για το σχετικό με τον Μεσσία σημείωμα. Ο ογδοντάχρονος γιος του ραββίνου, ο David Kaduri, επιβεβαίωσε ότι τον τελευταίο χρόνο της ζωής του ο πατέρας του, του φανέρωσε ότι είδε σε όραμα τον Μεσσία και τον ερχομό Του: «Ο πατέρας μου συνάντησε τον Μεσσία σε ένα όραμα» είπε, «και μας δήλωσε ότι ο Μεσσίας πρόκειται να έρθει σύντομα». 

Ο Kaduri, λίγο πριν πεθάνει, έδωσε ένα μήνυμα στη Συναγωγή του Yom Kippur, την ημέρα του Εξιλασμού, και μας καθοδήγησε πώς να αναγνωρίσουμε τον Μεσσία. Δήλωσε ότι, ο Μεσσίας Θα εμφανιστεί στο Ισραήλ μετά το θάνατο του Ariel Sharon. Όταν ο Kaduri πέθανε στις 26 Ιανουαρίου του 2006, περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι πήγαν στην κηδεία του και συνόδευσαν τη σωρό του στους δρόμους της Ιερουσαλήμ εις ένδειξη σεβασμού, επειδή πήγαινε στην τελευταία του κατοικία. Λίγο πριν πεθάνει, αυτός ο δάσκαλος του Ισραήλ, έγραψε το όνομα του Μεσσία σε ένα μικρό σημείωμα και ζήτησε να παραμείνει σφραγισμένο για ένα χρόνο. 

Το 2007, ένα χρόνο μετά τη κοίμησή του, ανοίχτηκε το σημείωμα και έγραφε τα εξής: «Λαμβάνοντας υπ' όψιν την συντετμημένη μορφή του ονόματος του Μεσσία, Αυτός Θα ανυψώσει του ανθρώπους και θα αποδείξει ότι ο λόγος Του και ο νόμος Του ισχύουν». Η εβραϊκή πρόταση με το κρυμμένο όνομα του Μεσσία έγραφε: «Yarim Ηa'Am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim». Το ακρωνύμιο αυτής της πρότασης, δηλαδή τα αρχικά των λέξεών της, μας δίνουν το όνομα ΙΗΣΟΥΣ στα εβραϊκά: Υehοshua ή Υeshua. Η εβραϊκή λέξη για τη ΣΩΤΗΡΙΑ (Ιησούς=Σωτήρας). 

Όταν το όνομα του Yehoshua (Ιησού) εμφανίστηκε στο μήνυμα του Kaduri, οι υπερορθόδοξοι εβραίοι του Σεμιναρίου του στα Ιεροσόλυμα διεφώνησαν και δήλωσαν ότι ο Καθοδηγητής τους δεν μπορεί να είχε αφήσει τον ακριβή τρόπο αποκωδικοποιήσης του ονόματος του Μεσσία. Η αποκάλυψη αυτή δεν δημοσιοποιήθηκε από τα ΜΜΕ του Ισραήλ. Μόνο οι εβραϊκές ιστοσελίδες «News First Class» και «Kaduri.net» ανέφεραν για το σχετικό με το Μεσσία σημείωμα, επιμένοντας ότι είναι αυθεντικό. 

Η εκπομπή «Israel Today» συνομίλησε με δύο από τους μαθητές του Kaduri οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι το σημείωμα ήταν αυθεντικό, αλλά και ότι τους προκάλεσε μεγάλη σύγχυση. Ένας από αυτούς είπε: «Δεν έχουμε ιδέα πώς ο Ραββίνος έφθασε σε αυτό το όνομα του Μεσσία. Εγώ ξέρω αυτό: η αποκάλυψη της ταυτότητας του Μεσσία, ως Ιησού, που δόθηκε στον Kaduri, υποθετικά είναι η απόλυτη αλήθεια. Και σαν τέτοια εγώ πιστεύω, θα έπρεπε να είχε αποκαλυφθεί από τον ίδιο τον Ιησού που εμφανίστηκε μπροστά στον Kaduri ακριβώς όπως ο Ιησούς εμφανίστηκε στον εβραίο φαρισαίο Παύλο στο δρόμο προς την Δαμασκό πριν 2000 χρόνια. 

Είναι εκπληκτικό ότι ο κορυφαίος εβραίος Δάσκαλος μέχρι το 2006 διακήρυξε με ένα μήνυμα, λίγο πριν πεθάνει, ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Μεσσίας και ότι σύντομα θα ξανάρθει! Είναι ασύλληπτο και δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου. Επίσης είναι εντυπωσιακό ότι προέβλεψε ειδικότερα πως ο Ιησούς θα ξανάρθει μετά το θάνατο του Αriel Sharon. Και τώρα που γυρίζουμε αυτό το φιλμ (το 2010) ο Sharon είναι ακόμα ζωντανός, βρίσκεται σε κώμα. Θα μπορούσε ο Yitzchak Kaduri, αυτός ο σύγχρονος απόστολος Παύλος να έχει δεχτεί από τον Ιησού Χριστό το μήνυμα, ότι ο ερχομός Του πραγματικά είναι πάρα πολύ κοντά;». 


Πηγή: Ελεύθερη Ώρα 14-4-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου