Επισημασμένη ανάρτηση

Τί είναι αυτός ο ιστότοπος

Μια πηγή για τις προφητείες και τα οράματα σχετικά με όσα θα συμβούν στα επόμενα χρόνια.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Γέροντας Στέφανος Σέρβος

(1922-2001)

«Μόλις αρχίσουν οι Εβραίοι να χτίζουν το ναό του Σολομώντα, τότε είναι ήδη βέβαιο ότι ο Αντίχριστος βρίσκεται εκεί και ότι μας έμειναν ακόμη μόνο μερικά χρόνια ζωής στη Γη. Τότε δεν μας μένει τίποτε άλλο παρά να συγκεντρώσουμε τροφή, η οποία κατόπιν θα λείψει τελείως, ακόμη και για εκείνους που πήραν τη σφραγίδα του Αντίχριστου και τον αριθμό 666. Οι Άγιοι Πατέρες λέγουν ότι ειδικά αυτοί θα αισθανθούν μεγαλύτερη πείνα και ότι εξαιτίας της έλλειψης τροφής θα φάνε πτώματα ανθρώπων, που από την πείνα θα πέφτουν σε όλες τις μεριές. Όσοι δεν δεχθούν τη σφραγίδα και τον αριθμό, με τη βοήθεια του Θεού θα κρατηθούν και δεν θα φάνε πτώματα»…

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης

(1922-2015)


Τον Σεπτέμβριο του 2007, ο Άγιος Ραφαήλ είπε στον γέροντα:

«... Έρχονται δύσκολοι χρόνοι. Δεν θα γνωρίζει άνθρωπος τον άνθρωπο. Μεγάλη φτώχεια. Πείνα πολύ και άρτου και λόγου Θεού. Νέφος μεγάλο, σαν μανιτάρι μεγάλο, τεραστίων διαστάσεων θα σκεπάσει τη γη. Ακρίδες πολλές, χιλιάδες ακρίδες θα κεντρίζουν όχι μόνον τα δέντρα και τα φυτά αλλά και τους ανθρώπους. Όχι τους ηλικιωμένους, τους μεγάλους δηλαδή αλλά τους νέους επικίνδυνα. Κάντε προσευχή. Μετανοήστε, μετανοήστε.
... Μετανοήστε, μετανοήστε ήγγικεν ο καιρός. Μέγας σεισμός θα γίνει εντός και εκτός. Τυφώνας ισχυρός, πολύ ισχυρός άνεμος θα σαρώσει. Θα γίνουν πλημμύρες, καταποντισμοί. Θα παρασύρονται χωριά και πόλεις, αυτοκίνητα, σπίτια, άνθρωποι και ζώα. Μη φοβάστε, μόνο προσεύχεσθε και προσέχετε».


Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός

(1921- 2009)

«Σας λέω υπεύθυνα, διότι ασχολήθηκα με την εσχατολογία, εντός ολίγου θα ξεκινήσει παγκοσμίως αυτό, και σαν είδος κατακλυσμού από την Δικαιοσύνη του Θεού θα επιβληθεί παγκοσμίως, να ξεριζώσει όλους τους αιτίους της παγκόσμιας διαστροφής. Θα γίνει τώρα αυτό, θα το ψηλαφήσουμε με τα χέρια μας, θα μείνουν μόνο όσοι έχουν σχέση πραγματική με τον Θεό, όσοι δεν έχουν σχέση πραγματική με τον Θεό και άρα δεν τους ανήκει η αιωνιότης, η αιώνια ζωή, κατ’ ανάγκη θα σαρωθούν, διότι τώρα ο Θεός θα δημιουργήσει νέα γενιά, οπότε δεν θα υπάρχει προζύμι διαστροφής, και γι’ αυτό τώρα θα δείτε αυτήν την παγκόσμιο σύρραξη που θα γίνει εντός ολίγου, και να μην τρομάξετε, να είστε έτοιμοι».